tirsdag 12. januar 2010

Weekendbag!


Ny stor bag sydd etter mønster fra Lappestua på Mo! Av batikkstoff fra Amerika! Den var grei å sy, og jeg synes den ble såååå fin! Den skal være med når jeg drar til Oslo for å legges inn på Rikshospitalet i neste uke, så nå er det ett prosjekt til på beddingen, så må resten av lista mi vente til jeg kommer hjem igjen om et ukjent antall uker.... Sypause, med andre ord!

7 kommentarer:

  1. Dritlækker Inger, dein likt e. Trur e må ønske meg ei slik til neste jul fra en eller annen. ;) Du får ha go tur t Oslo, dæ går bra, så sjåas vi når du e på Skarsmon igjæn. Lykke t Inger.

    SvarSlett
  2. Den vart jo knaillfiiin! Lykke til & god tur.

    SvarSlett
  3. Den ble super! Skikkelig amerikakoffert faktisk. Takk for bevertning igår, ble kjapt ut av døra.. Mating av Lynet og i seng med han!

    SvarSlett
  4. De fargene er sååå fine... (måtte bare si det:)

    SvarSlett
  5. Takk for skryt!!! Jeg elsker den sjøl også!!! Den e 55x20 i bunnen og ca 32 høy, for de som lurer!
    Og: Det ble litt hastig avskjed, men han som ringte, trengte praten, han har hatt det vanskelig, og jeg var redd for ham! Takk for besøket! Og for muffinsoppskrifta!!

    SvarSlett
  6. Så flotte farger du hadde på veska. Jeg har sydd samme veska men uten lokk. Masse fint på sia di.

    SvarSlett
  7. Veldig flott veske! Er i gang med samme mønster, moro å se hvor forskjellig uttrykket blir med forskjellige stoff og farger. Din ble skikkelig lekker - ta en titt på bloggen min etterhvert så kan du få se den i dongeri med batikkstoffer! :-)

    SvarSlett